Ідея.
Бренд.
Успіх.

Bibelbrot

Візьми собі пшениці та ячменю, і бобів та сочевиці, і проса та вики, і даси їх в одну посудину, і зроби собі з них хліби, по числу днів, в які ти будеш лежати на боці своєму, триста дев’яносто днів ти будеш їсти їх.

Єзекіїль 4: 9

Так як написано ….

Всі інгредієнти для Біблійного Хліба згадані в Біблії.

Ячмінь: один з найдавніших злаків, обробляється людиною. Містить повноцінний білок, вітаміни, в ньому особливо багато кремнієвої кислоти.

Пшениця: основна зернова культура земної кулі, містить повноцінний білок, вітамін Е і вітаміни групи В.

Полба (спельта): Хільдегард фон Бінген написала про спельту: «Спельта – це кращий з злаків … Він зміцнює тіло та оздоровлює кров того, хто його є, і робить дух людини легким і бадьорим ».

Пшоно: багата мінеральними елементами зернова культура, добре впливає на обмін речовин, зігріває внутрішні органи.

… так його випікають

Мед: отримують з квіткового нектару, містить більше 200 компонентів різних біохімічних з’єднань.

Вживається людиною з часів кам’яного віку.

Мак: відомий з часів неоліту. Надає Біблійному Хлібу неповторний смак.

Лляне насіння: відомо високою концентрацією полінасиченими або незамінними жирними кислотами

Омега-3. Натуральна сіль Мертвого моря: Біблійний Хліб вдосконалений натуральної морської сіллю з землі обітованої, яка містить важливі мінеральні елементи.

Інші компоненти для Біблійного Хліба: вода,

бобова борошно, дріжджі і кмин.