Ідея.
Бренд.
Успіх.

Kornspitz

В час свого народження, у 1984 році, Корншпіц® зайняв почесне місце в хлібних кошиках для сніданків і в серцях споживачів. Споживачі в 72 країнах вже більше не хочуть відмовлятись від свого Корншпітца® і щодня споживають близько 4,5 млн. штук.

Корншпіц® складається зі збалансованої суміші високоякісної сировини: житнє і пшеничне борошно; житній, пшеничний і соєвий шрот, пшеничні висівки, лляне насіння і сіль. Завдяки високому вмісту зернового шроту – зерно грубого помелу – забезпечує Корншпіц® найкращим і корисним складовим.
Зміст баластних речовин становить понад сім відсотків, що вище, ніж у більшості видів мюслей.

Крім важливих баластних речовин, Корншпітц® містить також вітаміни групи B, мінеральні речовини (наприклад, кальцій і фосфор), а також мікроелементи (наприклад, залізо, мідь, марганець або цинк). Збалансоване поєднання якісних інгредієнтів робить Корншпіц® популярним у гурманів і споживачів, які свідомо дотримаються дієти.

Окрім аспекту здоров’я, важливим є позитивний ефект на фігуру для споживачів, що стежать за правильним харчуванням. Баластні речовини і харчові волокна практично не містять калорій, але насичують організм. Таким чином, можна сміливо насолоджуватися Корншпіцем і не замислюватися щодо з’їдених калорій.
Департамент з дієтології і харчування Віденського Університету підтвердив цей факт з наукової сторони у травні 2005 року. Вчені розрахували, що глікемічний індекс Корншпіца, який відповідає за рівень цукру у крові після вживання продуктів харчування, дорівнює 43 і тому їм можна насолоджуватися без каяття. На глікемічному індексі базуються численні дієти і програми харчування, наприклад, Корншпіц-дієта.