Ідея.
Бренд.
Успіх.

Vegipan®

Без лактози
Бездріжджовий
На 100% веганський

Новий бездріжджовий цільнозерновий хліб

Вегіпан® є першим бездріжджовим веганським цільнозерновим хлібом, з неперевершеним ароматом.
З хлібом Вегіпан® компанії Backaldrin Ви завжди будете в центрі уваги. Запропонуйте Вашим клієнтам бездріжджовий цільнозерной хліб, з його неперевершиним м’яким і соковити смаком.

Хліб для будь-якого часу доби

Вегіпан® виготовляється виключно із найкращих інгрідієнтів, зі спеціально збалансованим складом поживних речовин.
Цей сенсаційний хліб стане до вподоби не тільки веганам, але і всім поціновувачам цільнозернових виробів. Під час будь-якого прийому їжі: на сніданок, обід, вечерю- Вегіпан® вгамує відчуття голоду. Вегіпан® добре підходить для виробництва в металевих формах у вигляді хлібин. Незважаючи на високий вміст зернових та олійних культур, соковиті шматочки Вегіпану® підходять як для пікантних та солодких гарнірів, так і в поєднанні з паштетом.

Веганський бездріжджовий цільнозерновий хліб з незрівнянним смаком

  • Завжди насолода- на сніданок, обід, вечерю- Вегіпан® вгамує голод
  • Бездріжджовий
  • Безлактозний
  • Веганський- не містить продукти тваринного походження
  • Збалансований, м’який зерновий смак
  • Високий вміст зернових, а також гарбузового та соняшникового насіння, кунжуту і лляного насіння
  • Ніжна м’якушка ідельно підходить для паштету
  • У поєданні з різноманітними рецептами цей хліб стане відмінною альтернативою традиційним снекам

Які переваги бездріжджового хліба?

Клієнти хлібопекарень все частіше запитують про бездріжджовий(прим. без вмісту пекарських дріжджів), безлактозний або веганський хліб.
Існують рецепти для приготування бездріжджового хліба з пекарським порошком. На наш погляд такий хліб не надто смачний. Інший варіант зробити хліб більш рихлим- використання закваски. Однак, необхідно розуміти, що для достатьної рихлості хлібу необхідно дуже довго вистоюватись. В результаті хліб вийде з інтенсивним кислим смаком.
Вегіпан® дозволяє пекарям запропонувати м’який, бездріжджовий хліб, який нічим не поступається за смаком і до того ж має додаткові переваги- безлактозний і веганський.